~¤ô_ô¤~منتدي البابا كيرلس~¤ô_ô¤~
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

~¤ô_ô¤~منتدي البابا كيرلس~¤ô_ô¤~

كن مطمئنا ًجدا ًجدا ًولا تفكر في الأمر كثيرا ًبل دع الامر لمن بيديه الأمر
 
التسجيلبوابة 20الرئيسيةأحدث الصوردردشة البابا كيرلسدخولالتسجيل





المواضيع الأخيرة
» انفـــ2013 ـــرادات لاول مرة في تاريخ النت اضخم كوكتيل ترانيم 170 ترنيمة من اقوي الترانيم واجملها علي الاطلاق وبصوت نقي وبمساحة خيالية 280 ميجا فققققط
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 04 يناير 2021, 9:42 pm من طرف fahmey

» بانفررراد تااااام وتحدي كتاب معجزات شفيع المستحيلات ابونا فلتاؤس السرياني الكتاب للتحميل وبجد بركة كبيرة جداااا هتندم لو مش حملته
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأربعاء 11 نوفمبر 2020, 12:31 pm من طرف moheb52

» البوم تحملني يداه للمرنمة الرائعة ليديا شديد ♪♪ وبانقي صوت تحميل مباشر
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 08 أغسطس 2019, 1:45 pm من طرف youking

» جايبلكم شريط جميل جدا ويضم نخبة من اقوي المرنمين شريط قراري في ايدي وعلي اكثر من 25 سرفر مباشر
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 06 أغسطس 2019, 3:05 am من طرف youking

» انا جايبلكم مفاجاة جااااااااااااااااامدة جداااااااااااااااااااااا ومش موجودة في اي منتدي اكتر من 100 عظة فيديو للبابا شنودة روابط مباشرة كلها
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 14 مارس 2019, 10:44 am من طرف Maged333

» الحبشى {قصة حياة الراهب عبد المسيح الحبشى - الأثيوبى} el 7abashy - للنجم جميل برسوم
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 19 يوليو 2018, 3:02 am من طرف رومانى بولس

» فيلم فيلوباتير مرقوريوس ( أبى سيفين ) بجودة DVD وبرابط واحد مباشر يستكمل التحميل
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 19 يوليو 2018, 3:01 am من طرف رومانى بولس

» مفاجاة منتدي البابا كيرلس فيلم جبل الدم 2010 حصريا وبأنفراد تام نسخة دي في دي اصلية وعلي 27 سرفر
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 17 يوليو 2018, 1:46 am من طرف رومانى بولس

» فيلم الراهب الصامت (الراهب يسطس الانطوني) تحميل مباشرdvd
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 16 يوليو 2018, 7:47 pm من طرف رومانى بولس

» جايبلكم شريط تحفة شريط الرب سندي للمرنمة ايريني ابو جابر CD Quality @128 وعلي رابط مباشر يستكمل التحميل +20 سرفر مختلف للتحميل حصرياا علي منتدانا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 23 يونيو 2018, 10:40 am من طرف kirmena

» اقوي شريط ترانيم لا يمكن هتلاقي زيه ولا تسمع صوت اجمل منه شريط اقبل الأيادي للمرنمة صاحبة اجمل صوت مريم بطرس وعلي اكثر من 20سرفر مباشر
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 21 يونيو 2018, 11:55 am من طرف kirmena

» احدث شريط للبابا كيرلس للمرنم الجميل بولس ملاك * شريط نورت الطاحونة 2009 * الشريط اصصصلي QUALITY128 الشريط خاص بمنتدي البابا كيرلس فققققققط
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 21 يونيو 2018, 11:47 am من طرف kirmena

» حصـ2013ـــريات اقوي البوم ترانيم ♫♫ البوم سلام لفريق الخبر السار 2013 ♫♫ Orginal CD
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 21 يونيو 2018, 11:43 am من طرف kirmena

» حصـــ2012ــريات لاول مرة وانفراد ♪♥ شريط اشفيني لفريق الخبر السار♪♥ 2012 CD Quality اقوي شريط ممكن تشوفه في حياتك وعلي سرفرات مباشرة
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 21 يونيو 2018, 11:36 am من طرف kirmena

» تتوالي حصريـــ2013ــــات ♪♥ البوم انا هفرح فريق التسبيح Orginal CD تحميل مباشر
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 21 يونيو 2018, 11:30 am من طرف kirmena

» جايبلكم ♫♫البوم عايزينك لفريق الخبر السار 2010♫♫اقوي البوم ممكن تشوفه بيضم نخبة من اقوي المرنمين في الشرق الاوسط وبجودة عالية وعلي سرفرات مباشرة
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 21 يونيو 2018, 11:27 am من طرف kirmena

» مش هقول حصريا هقول بانفراااد تاااام شريط الكنز الغالي للمرنمة نهي ناجي ♫♫اروع شريط ممكن تشوفه في حياتك ( الشريط الذي تم محوه من النت ) عندنا وبس
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 21 يونيو 2018, 11:24 am من طرف kirmena

» كوكتيل ترانيم بجد يجنننننننننننن ادخلوا بسرعة 15 ترنيمة في منتهي الروعة اتحداك لومش اتسحرت من جمالهم وعلي اكثر من 25 سرفر مباشر
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 21 يونيو 2018, 11:22 am من طرف kirmena

» ♫ترنيمة أنت كل ما أريد ♫اتحدي لو فيه حد سمعها في النت ترنيمة هتخدك في عالم تاني من كتر جمالها وهتسمعها الف مرة من جمالها وبتحددددي وعلي سرفرات مباشرة
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 21 يونيو 2018, 10:55 am من طرف kirmena

» جايبلكم شريط في قمة الروعة ♪♥شريط رجل الايمان♪♥ شريط مش هتبطل تسمعه وبتحدي لعمالقة المرنمين في الشرق الاوسط وبنقاء صوت مجسم وعلي سرفرات مباشرة
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 07 أبريل 2018, 9:23 am من طرف kirmena

» اقوي اقوي الانفـــ2013ــرادات ♪♫ سلسلة معجزات البابا كيرلس الصوتية صدق ولابد ان تصدق المجموعة الكاملة 21 جزء بنقاء صوت رهيب
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 01 أغسطس 2017, 1:22 pm من طرف ramy.fahem

» الموضوع المنتظر من الجميع برنامج internet download manager Full Version نسخة كاملة وبالصورة مدي الحياة استعملها شخصيا احدث نسخة 2013
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 01 أغسطس 2017, 1:11 pm من طرف ramy.fahem

» اقوي مفاجأت وحصريات المنتدي © جميع البومات المرنمة الجميلة هايدي منتصراصلية وبأعلي كوالتي وانقي صوت وعلي اكثر من سرفر للتحميل ادخلوا فورا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 01 أغسطس 2017, 9:59 am من طرف ramy.fahem

» اقوي انفراد عندنا وبس حصريـــ2013ــات ♫♫ كوكتيل ترانيم خرافة فائق الجمال لجميع المرنمين 90 ترنيمة وبأنقي صوت ومساحتهم 77 ميجا بس كله يدخل فورااا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 30 يوليو 2017, 6:55 pm من طرف tefa_14

» اقووووي حصريات المنتدي †البوم كامل يضم ترانيم الافراح والخطوبة† فقط علي شاشة منتدي البابا كيرلس
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 22 أبريل 2017, 11:27 am من طرف barthypoula

»  فيديو ظهور النور المقدس من قبر السيد المسيح من داخل كنيسة القيامة بالقدس - سبت النور ٢٠١٧ م
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 16 أبريل 2017, 3:10 pm من طرف admin

» فيديو كلمات معزية ومؤثرة من داخل عزاء شهداء كنيسة الشهيد مار جرجس بطنطا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 16 أبريل 2017, 3:06 pm من طرف admin

» الأنبا بولا يفاجيء الجميع بقرارات مهمة ويتبرع بثلاجات موتي لمستشفيات جامعة طنطا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 16 أبريل 2017, 3:02 pm من طرف admin

»  بالفيديو .. قرار من نيافة الأنبا بولا أسقف طنطا بتغيير أسم كنيسة الشهيد مار جرجس
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 16 أبريل 2017, 2:57 pm من طرف admin

»  بالفيديو .. لقطات من داخل عزاء شهداء كنيسة الشهيد مار جرجس بطنطا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 16 أبريل 2017, 2:56 pm من طرف admin

»  بالفيديو .. لقطات من صور شهداء كنيسة الشهيد مار جرجس بطنطا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 16 أبريل 2017, 2:55 pm من طرف admin

»  انجيل قداس عيد القيامة المجيد ٢٠١٧ م بصوت البابا تواضروس الثاني من الكاتدرائية بالعباسية
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 16 أبريل 2017, 2:51 pm من طرف admin

»  كلمة قداسة البابا تواضروس الثاني في قداس عيد القيامة المجيد ٢٠١٧ م بالكاتدرائية بالعباسية
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 16 أبريل 2017, 2:50 pm من طرف admin

» فيديو قداس عيد القيامة المجيد ٢٠١٧ م بالكاتدرائية المرقسية بالعباسية
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 16 أبريل 2017, 2:47 pm من طرف admin

» بالفيديو..الأنبا مرقس : "هتنتظرو ايه من طالب الأزهر اللي عمره ما قابل شخص مسيحي طول دراسته"
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 2:22 pm من طرف admin

» شاااااااااااهد بالفيديو / إنفعااال عبد الرحيم على من أحداث طنطا والمرقسيه
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 2:14 pm من طرف admin

» المشهد واحد ولكن للاسف الفرق كبير اوي .. عشان مفيش إعلام نضيف ولا اْبواق حق !!!
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 2:02 pm من طرف admin

» بعد أزمة أحد السعف.. مطالبات بترقية الأنبا رافائيل لرتبة "بطريرك مساعد"
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:56 pm من طرف admin

» معلومات لا تعرفها عن منفذ تفجير الإسكندرية.. "مرتبه 30 ألف جنيه"
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:53 pm من طرف admin

» الأرصاد تكشف حالة الطقس في عيد القيامة وشم النسيم
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:47 pm من طرف admin

» بالفيديو.. «القرضاوي» يجيز للانتحاري تفجير نفسه بين المدنيين
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:46 pm من طرف admin

» صحيفة برتغالية تزعم: «داعش» يخطط لاغتيال البابا في مصر
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:45 pm من طرف admin

» بالصور.. مدير أمن الفيوم يتفقد خدمات الكنائس والأديرة
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:35 pm من طرف admin

» السيسي يزور البابا تواضروس في كاتدرائية العباسية
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:34 pm من طرف admin

» العثور على أول قاضية مسلمة في تاريخ أمريكا غريقة.. وشكوك حول الحادث ..صور
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:33 pm من طرف admin

» قطر كلمة السر وراء تفجيرات الكنائس.. أجهزة الأمن تعلن للمرة الثانية عن العقل المدبر للحادثين.. تكليفات من قيادات الإخوان بالدوحة باستهداف الكنائس.. وت
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:32 pm من طرف admin

» المفرقعات تؤكد لا توجد قنبلة بكنيسة عياد بك والجسم "كيس بلاستك "
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:31 pm من طرف admin

» اختفاء أسرة الانتحاري محمود مبارك من قرية "الشوخات"
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:30 pm من طرف admin

» بعد مكافأة الـ100 ألف جنيه.. كيف تبلغ "الداخلية" عن مفجري "المرقسية"؟
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:29 pm من طرف admin

» قوات الأمن تمشط جبال الصعيد وتلاحق فلول مفجرى "مارمرقس" فى قنا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:28 pm من طرف admin

» مصدر أمني بالبحر الأحمر: المتهم فى تفجير كنيستي مارجرجس والمرقسية مختفى من 6 سنوات
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:27 pm من طرف admin

» بالصور .. "ورود الصلبان" تزين محلات الزهور بـ"روض الفرج" في "خميس العهد"
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 13 أبريل 2017, 1:26 pm من طرف admin

» ضبط 7 من القائمين على إدارة صفحات «حركة حسم لواء الثورة» و«تحت الأرض»
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:18 pm من طرف admin

» فويس أوف أمريكا: تعرض طائرة ترامب لتهديد خطير خلال عودته من فلوريدا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:17 pm من طرف admin

» "المرور": منع الانتظار الخاطئ للسيارات بمحيط الكنائس والمنشآت الحيوية
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:15 pm من طرف admin

» بالصور .. انفجار ضخم يهز ديار بكر جنوب شرق تركيا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:12 pm من طرف admin

» القس "لوقا راضى" يطالب بإلغاء خانة الديانة
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:12 pm من طرف admin

» بالفيديو.. مدير أمن الغربية: إجراءات جديدة لتأمين الكنائس
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:11 pm من طرف admin

» خالد الجندي يطالب بإغلاق الكليات العلمية بالأزهر.. ويؤكد: «كلنا أقباط» والكنائس بيوت الله.. و«السلفيون ودوا البلد في 600 داهية»
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:09 pm من طرف admin

» فيديو | رد فعل البابا فرانسيس عقب تفجير كنيستي طنطا والإسكندرية
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:08 pm من طرف admin

» بالفيديو .. لقطات جديدة تكشف مفاجأة حول هوية مفجر الكنيسة المرقسية
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:06 pm من طرف admin

» بالصور | "الداخلية" تحبط مخططا لاستهداف دير "السيدة العذراء" بأسيوط.. تصفية 7 دواعش فى مداهمة لجبل عرب العوامر.. وضبط أسلحة نارية وكتب خاصة بالتنظيم ا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:05 pm من طرف admin

»  بالفيديو.. أدمن «تحت الأرض» يكشف حقيقة الرسائل المشيرة للكنائس المصرية
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:04 pm من طرف admin

» مستشفى الأمريكان بطنطا يبحث عن أهل إحدى مصابي "كنيسة مارجرجس"
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:02 pm من طرف admin

» الحبيب الجفري: لا نكفر داعش لهذه الأسباب.. ولا نقبل مزايدة علينا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 12:01 pm من طرف admin

» بالصور.. حمزة يكشف عن مفاجأة خطيرة حول مفجر كنيسة الإسكندرية ويؤكد أنه لم يفجر نفسه ولم يكن بمفرده
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:58 am من طرف admin

» سافر للعمل بالكويت عام 2016 أبعده أمن الدولة الكويتي وسلمه لنظيره المصري ويطلق سراحه ويعود من الخارج ويفجر كنيسة.
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:54 am من طرف admin

»  الإعلامي وائل الإبراشى يكشف عن احتمالات جديدة ومفاجأة غير متوقعة قد تبرئ المتهم بتفجير الكنيسة المرقسية بالأسكندرية
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:50 am من طرف admin

» من تداعيات قرار رفع سعر كيس الدم:وصول سعر كيس الدم ل 700 جنيه في السوق السوداء، ومسئول في وزارة الصحة معقبًا على هذا القرار احذروا شيوع الفيروس الكبدي
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:48 am من طرف admin

» بالصور.. صفحة فيس بوك ” تحت الأرض ” تنبأت بتفجير الكنائس وتتوعد بالمزيد.. وتحدد يوم العملية القادمة
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:46 am من طرف admin

» الزراعة تقوم بطرح 25 طن أسماك بمنافذ التموين وكيلو البلطي 16 جنيه بعد ارتفاع أسعار الأسماك في الأسواق
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:45 am من طرف admin

» رئيس مجلس النواب يعلن تطبيق الطوارئ على الصحافة و”فيس بوك وتويتر”
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:44 am من طرف admin

» إقرار مشروع تعديل قانون التظاهر نهائيا، وبات قانونا فما هي أهم التعديلات ؟
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:44 am من طرف admin

» محكمة جنايات القاهرة تخلي سبيل قياديين في جماعة الإخوان المسلمين والنيابة العامة تستأنف
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:43 am من طرف admin

» بالصور| تحرك الدولار في بداية تعاملات اليوم الثلاثاء 11 أبريل 2017 بالسوق السوداء والبنوك الرسمية
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:42 am من طرف admin

» خطيررر - صحيفة كويتية تفجر مفاجأة عن مفجر الكنيسة المرقسية في الاسكندرية وتورط الأمن المصري في إجراء خطير بشأنه
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:40 am من طرف admin

»  تعرف على الجرائم التى يتضمنها قانون الطوارئ -- حتي لا تقع تحت طائلته
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:35 am من طرف admin

» «13 معلومة» مثيرة تكشف لأول مرة عن ” أبو البراء وأبو إسحاق ” مفجري كنيستي الإسكندرية وطنطا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الثلاثاء 11 أبريل 2017, 11:31 am من طرف admin

» بالصور مخالفات المرور الجديدة وقائمة بالغرامات الجديدة تصل الى 50.000 جنيه والغاء سحب الرخص
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 20 مارس 2017, 4:45 pm من طرف admin

» فيديو| “يوسف ومايا” طفلان يفقدان نظرهما إلى الأبد بسبب الإهمال الطبي داخل احد المستشفيات الخاصة بالزقازيق
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 20 مارس 2017, 4:43 pm من طرف admin

» بالفيديو| كارثة صحية كبرى تكشفها منى عراقي، السمك “البلطي والبوري” يسببان السرطان والالتهاب الكبدي، وتعلق “محدش يأكل سمك تاني”
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 20 مارس 2017, 4:38 pm من طرف admin

» طريقة استخراج او تجديد بطاقة الرقم القومى وشهادات الميلاد وأنت فى منزلك
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 20 مارس 2017, 4:36 pm من طرف admin

» وزارة التموين : ” ثلاث سلع فقط على البطاقات وارتفاع حصة الفرد لـ26.5 جنيه بداية من أبريل.. والموطن يدفع الفرق
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 20 مارس 2017, 4:34 pm من طرف admin

» "الزراعة": انخفاض إنتاج اللحوم الحمراء لـ7 كيلو للفرد وخطة لرفع الإنتاج
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 20 مارس 2017, 4:30 pm من طرف admin

»  القصة الكاملة لصورة ''دجاجة'' أغضبت قنصل تركيا بالإسكندرية (صور ومستندات)
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 20 مارس 2017, 4:24 pm من طرف admin

»  بالفيديو- 3 خطوات لبيع ''الزبالة'' مقابل ''الفلوس''
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 20 مارس 2017, 4:20 pm من طرف admin

»  ضبط الشرطي المتهم بتعذيب ''سمسار أكتوبر''.. والضابط يسلم نفسه للنيابة
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 20 مارس 2017, 4:16 pm من طرف admin

»  التموين تُعلن ربط السلع على البطاقات بداية أبريل.. وارتفاع حصة الفرد لـ26.5 جنيهًا
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 20 مارس 2017, 4:10 pm من طرف admin

»  سقوط توربيني جديد لاغتصاب الأطفال بالإكراه واجبارهم على التسول برمسيس
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 20 مارس 2017, 4:08 pm من طرف admin

» معجزات للقديس الشهيد ونس قديس الاشياء المفقودة بوربوينت
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الإثنين 20 مارس 2017, 1:19 am من طرف admin

» كنت مولود اعمي
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الجمعة 17 مارس 2017, 5:50 pm من طرف mosadk

» حصرياااااااااااااا فيلم الشهيد العظيم كرياكوس بجودة dvd ورابط مباشر يستكمل التحميل
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 12 مارس 2017, 8:37 pm من طرف راجى اسحق

» اقوي برنامج لمنع النوافذ الاعلانية المزعجة اثناء تصفح المواقع مجاني 100 %
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأربعاء 08 مارس 2017, 11:47 am من طرف admin

» اجمل نغمة للموبايل ( نغمتي الشخصية ) نغمة فاقت كل خيااااااااااال ترنيمة لفاديا بزي واتحدي لو عند اي حدددد في النت كللللله
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأربعاء 30 ديسمبر 2015, 9:33 pm من طرف atgbww

» †‡ قصة حياة بابا نويل (سانتا كلوز ) صوووووت †‡ بأعلي جودة وبرابط مباشر يستكمل التحميل +اكثر من سرفرحصريا علي منتدي البابا كيرلس
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأربعاء 30 ديسمبر 2015, 9:58 am من طرف أمة الرب

» بانفراد تااااااام علي منتدي البابا كيرلس فققط برنامج Internet Download Manager نسخة كاااااملة ومرخصة مدي الحياة + صورة للأثبات
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأربعاء 28 أكتوبر 2015, 12:51 am من طرف Talat Edwar

» Avast Internet security 2013 with Patch
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 24 أكتوبر 2015, 3:30 pm من طرف akram2015

» نسخة وندوز 8 الجديدة Windows 8.1 RTM الرسمية للنواتين 32 و 64 بت على اكثر من سيرفر
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 10 أكتوبر 2015, 10:46 pm من طرف akram2015

» اقوي برنامج لتنضيف الكومبيوتر من جميع الملفات التي تسبب بطء لجهازك CCleaner البرنامج الاول في العالم لتنضيف الكومبيوتر وجعله صاروخي
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 10 أكتوبر 2015, 10:27 pm من طرف akram2015

بحـث
 
 

نتائج البحث
 

 


Rechercher بحث متقدم

 

 ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين

اذهب الى الأسفل 
+4
kota_memo
koky
koty
ميمو ايمو
8 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ميمو ايمو
عضوفضي
عضوفضي
ميمو ايمو



ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 25 أبريل 2009, 6:34 pm

كحك العيد بالعجمية

ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين 413757it2

المقادير :



كيلو دقيق – 1/2 كيلو سمن

من كوب لكوب ونصف ماء دافىء للعجن

قطعة خميرة بيرة فى حجم عين الجمل

زرة ملح – 2 معلقة ريحة كحك

سمسم – معلقة سكر



الطريقة:

ننخل الدقيق في طبق غويط للعجن ..

نعمل حفره في النص نضع فيها السمسم

نقدح السمنه علي النار لغاية ما تتقدح كويس جدا

نحطها علي السمسم ونقلب بملعقه خشب او بالمقصوصة

لماتبرد نبس أو نفرك خليط الكعك بين الإيدين كويس قوي ..

حتي ينعم ويتشبع بالسمنه

-نخمر الخميره مع ملعقه صغيره سكر في شوية ماء دافئ

بعد أن تعلو وترتفع الخميره .. نعجن بيها الكحك .. ونغطيها لتخمر حوالي ساعه

نشكل الكحك كور صغيره ونحشيها إما بالعجميه أوالملبن أوأي نوع مكسرات مفضل

أو حتي بدون حشو وننقشها بالمنقاش أو القوالب الخاصه بالكحك..

نخبزها ولما تبرد نرش عليها سكر بودره

العجمية(1)

المقادير:



كوب عسل نحل

1 ملعقه كبيره سمن

2 ملعقه كبيره سمسم



الطريقة :

2 ملعقه كبيره دقيق

نسخن السمن فى مقلاية ثم نضع الدقيق

ويقلب لحد ما لونه يصفر نضيف له السمسم

تقليبه وبعدين ا شيل المقلاية بعيد عن الناروابدء

اضيف العسل واحدة واحدة مع التقليب المستمر وبسرعة

ثم اضعه على النار مع التقليب لحد مايغلى وتتكون عجينة طرية

ماسكة نفسها ونضع ريحة الكحك و أي نوع مكسرات

( بندق - جوز - فسدق )ونتركه يبرد

ونعمل العجمية على هيئة كور فى حجم البندقة بقشرتها

ونحتفظ بها لحين الحشو بها

وعيد سعيد

العجمية (2)

المقادير :



نص كيلو عسل ابيض

ملعقة كبيرة سمن

2 معلقة كبيرة دقيق

ربع معلقة ريحة كحك

2 معلقة كبيرة سمسم



الطريقة :

نسخن السمن فى مقلاية ثم نضع الدقيق

ويقلب لحد ما لونه يصفر نضيف له السمسم

تقليبه وبعدين ا شيل المقلاية بعيد عن الناروابدء

اضيف العسل واحدة واحدة مع التقليب المستمر وبسرعة

ثم اضعه على النار مع التقليب لحد مايغلى وتتكون عجينة طرية

ماسكة نفسها ونضع ريحة الكحك و أي نوع مكسرات

( بندق - جوز - فسدق )ونتركه يبرد

ونعمل العجمية على هيئة كور فى حجم البندقة بقشرتها

ونحتفظ بها لحين الحشو بها

كحك العيد بالخميرة الفورية



المقادير :

3كوب دقيق مليان - كوب سمن سائح

3/4 كوب ماء او حليب دافىء

ملعقة سكر - ملعقة خميرة فورية

نص ملعقة ريحة كحك

زرة ملح



الطريقة :

تتبع نفس طريقة الكحك بالبيكنج بودر





ملحوظة:

إذا كنتى عاوزة الكحك ناعم يبقى خلى مقدار السمنة 1 ونص كوب






يتبــــــــع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ميمو ايمو
عضوفضي
عضوفضي
ميمو ايمو



ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 25 أبريل 2009, 6:37 pm

كحك العيد بالبيكنج بودر(بالكوب)
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين 341777bj2
المقادير‏:

‏ 3كوب دقيق مليان منخول‏ - كوب سمن سايح
‏ كوب الاربع ماء او حليب دافىء
1‏ ملعقة صغيرة بيكنج بودر‏
ذرة ملح
نص‏ ملعقة صغيرة رائحة كعك
‏ملعقة كبيرة سمسم

الطريقة‏:
ينخل الدقيق ويضاف إليه ذرة الملح والسمسم وريحة الكحك
والبيكنج بودر
يقدح السمن ويضاف إلى الدقيق ويدعك جيدا حتى يختلط السمن
مع الدقيق تماماً.
نضع الماء الدافئ او الحليب وتضاف إلى العجين
و تعجن حتى تكور العجينة وتصبح صالحة للنقش
تشكل كور صغيرة ونضغط عليها قليلا
لتصبح دائرة صغيرة مرتفعة قليلا من الوسط وتنقش
او توضع فى قالب المخصص لأشكال الكحك وتوضع
فى صوانى الخبز.
ثم تخبز فى فرن متوسط الحرارة
وتترك حتى تبرد تماما ويرش عليها السكر البودرة
عيد سعيد






كحك العيد بالبيكنج بودر(بالكيلو)
المقادير‏:

‏ كيلو دقيق‏ -2‏ كوب سمن
‏ كوب حليب - 2‏ ملعقة صغيرة بيكنج بودر‏
2‏ ملعقة صغيرة رائحة كعك‏
‏2 ملعقة كبيرة سمسم
ذرة ملح‏
للحشو‏:‏ عجمية او ملبن او مكسرات محمصة

الطريقة‏:
‏ يخفق السمن بالمضرب حتي ينعم‏
‏ يضاف الحليب مع الاستمرار في الخفق حتي يتجانس الخليط‏.‏
نضع على الدقيق البيكنج بودر والملح ويرش فوقه السمسم ورائحة الكحك‏.‏
‏ يصب خليط الحليب بالتدريج فوق خليط الدقيق ويعجن المقدار
حتي نحصل علي عجينة يمكن تشكيلها ولا تلتصق باليد‏
‏‏ تقطع العجينة الي كرات متساوية
وتحشي بقطعة صغيرة من العجمية او الملبن‏(‏ بحجم البندقة الصغيرة‏)
‏ مع البندق او الجوز وتنقش بالمنقاش
‏يسخن الفرن ويرص الكعك في الصاجات مع مراعاة ترك مسافة بين كل واحدة
‏‏ يخبز الكحك في فرن متوسط الحرارة حتي يصير لونه ذهبي
يرفع من الفرن وبحرص يرفع من الصاجات ويترك حتي يبرد‏.‏
‏‏ ويرش بالسكر البودرة
وعيد سعيد


كحك العيد بالزبادى
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين 279535lc8
المقادير :

كيلو دقيق
كوب سمن
كوب زبادى
باكو بيكنج بودر
2 معلقة ريحة كحك
زرة ملح
ماء للعجن

الطريقة :
ينخل الدقيق ويضاف إليه ذرة الملح وريحة الكحك والبيكنج بودر
يضاف السمن ويقلب مع الدقيق لحد ما يختفى
نضرب الزبادى ويضاف الى الدقيق وااسمن
ممكن نضيف ماء اذا لقيتى ان العجينة محتاجة لحد ما يكون عندك
عجينة طرية تشكل كور صغيرة ونضغط عليها قليلا
لتصبح دائرة صغيرة مرتفعة قليلا من الوسط وتنقش
او توضع فى قالب المخصص لأشكال الكحك وتوضع فى صوانى الخبز.
ثم تخبز فى فرن متوسط الحرارة
وتترك حتى تبرد تماما ويرش عليها السكر البودرة






يتبع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ميمو ايمو
عضوفضي
عضوفضي
ميمو ايمو



ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 25 أبريل 2009, 6:40 pm

معمـــول الشيكولاتــــة
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين 622044gj5
مقادير غلاف الشيكولاتة:

- 300 جرام من الشوكولاتة السوداء
- ربع كوب من الزيت
- ملعقة طعام من الزبد
- 300 جرام من الشوكولاتة البيضاء
- ربع كوب من الزيت
- ملعقة طعام من الزبد
للزينة :
- فستق حلبي

مقادير المعمول:
- 4 أكواب من السميد
- كوب من الطحين
- نصف كيلو من الزبد المذوب بالسمن
- ربع ملعقة صغيرة من الخميرة
- ملعقتان صغيرتان من ماء الورد وماء الزهر مع نصف كوب من الماء

التحضير:
* يخلط الطحين مع السميد وينقع بمزيج من الزبد والسمن طوال الليل.
* أضيفي بعدها الخميرة الفورية، ثم غطي المزيج بواسطة منشفة المطبخ ويترك جانبا نحو 12 ساعة.
* في اليوم التالي تبلل الأصابع قبل البدء بدعك العجينة والحصول على عجينة لبقة
متماسكة تقسم العجينة أقساما صغيرة بحجم حبات المشمش ثم تنقر وتحشى بالجوز
أو الفستق المطحون أو تحشى بالتمر وتخبز في فرن حرارته مرتفعه إلى أن تجف حبات المعمول ويصبح سطحه ورديا.
* أذيبي الشيكولاتة السواداء والبيضاء كلٌ على حدة مع الزيت والزبد ، ثم
ضعيها على وجه المعمول ، وفي النهاية رشي وجهه بالفستق الحلبي.






معمــول السميــد
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين 279534tk7
المقادير:

- 3أكواب طحين
- 6 أكواب سميد
- 2 كوب حليب بودرة
- 2 ملعقة كبيرة خميرة
- كوب سكر
- 2كوب سمن
- 2ملعقة كبيرة ماء زهر
- 2كوب ماء دافئ.

الحشو:
- تمر منزوع النوى
- ملعقة ماء زهر
- كوب ماء دافئ

الطريقة:
1- تخلط المقادير الجافة السابقة ثم يضاف السمن و تفرك باليد.
2- تضاف السوائل السابقة و تترك العجينة لمدة ساعتان لتتخمر.
3- تعمل العجينة كرات ثم تحشى بالحشوة السابقة ثم تشكل بقالب المعمول.
4- ترص في صينية مدهونة و تدخل فرن حار لمدة 10 دقائق ثم يحمر الوجه.




يتبع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ميمو ايمو
عضوفضي
عضوفضي
ميمو ايمو



ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 25 أبريل 2009, 6:45 pm

البيتيفــــــور
بتى فور ناعم

1 و 1/4 كيلو دقيق
3/4 كيلو زبدة
1/4 كيلو سكر بودرة
4 بيضات كاملة + صفار 4 بيضات
فانيليا
ربع معلقة بيكنج بودر

الطريقة :
نضرب الزبدة كويس جدا لحد ماتنعم
ثم يضاف لها السكرونستمر فى الضرب لحد ماتبيض
يضاف البيض والفانيليا الى الزبدة والسكروتدعك جيدا جدا
بإستعمال اليد نعجن بالدقيق المضاف له البيكنج بودر
نشكل البيتي فوربالقمع على هيئة وردات مدورة او وردات بالطول
او بالماكينة ويخبز في الحال
-لو أردنا عمل بيتي فور بالكاكاو نضيف للدقيق2 ملعقة كاكاو
و ننقص 2ملعقة دقيق منه
بعد ما يطلع ويبرد نزوقة بأفكار كتير زى مثلا نلزق
واحدة الشيكولاته مع واحدة بيضاء او نلزق كل اتنين ابيض مع
بعض ونزوقهم بالشيكولاتة السايحة او نلزق اتنين بالشيكولاتة ونزوقهم
بالشيكولاتة البيضاء





أصابع البتى فور

2 كوب دقيق - كوب سكر
أصبع زبده 113ج
نص ملعقة صغيرة بيكنج بودر
بيضتان - ملعقتان شوكولاتة بودرة
مربى – فستق مطحون للزينة

الطريقة :
ينخل الدقيق والبيكنج بودر
-يخفق السكر والزبده حتى يصبح مثل الكريمة
-يضاف البيض للخليط السابق ويخلط
-تضع المقادير الجافة وتعجن
وتقسم العجينة إلى قسمين
ثم تضع على قسم الشوكولاته والقسم الآخر سادة
تشكل بماكينة البسكويت او بالقمع على هيئة أصابع
وتخبز فى فرن هادى حتى تحمر من الأسفل
بعد أن تبرد الأصابع يؤخذ أصبع سادة
ويدهن بالمربى ويلصق فيه أصبع الشوكولاته
ويضع على الأطراف الفستق المفروم






السابلية (بالكوب)

3/4كوب سمن -بيضة + معلقة صغيرة فانيليا
2 كوب دقيق - 1/2 كوب سكر
1/4 معلقة صغيرة بيكنج بودر
2 معلقة كبيرة كاكاو
للتجميل :
مربى _ شيكولاتة فارمسل _ مكسرات مفرومة ناعم
_ شيكولاتة خام زائبة فى حمام مائى

الطريقة :
نضرب السمن جيدا اضيف لها السكر و اضرب كويس
لحد ما المقدار ينعم
اضع البيضة و الفانيليا و اضرب لحد ما تختفى
اضع البيكنج بودر على الدقيق و اضيفة شوية شوية
للعجينة بالايدلحد ما تتكون عندك عجينة صالحة للتشكيل
نرش امامنا على الترابيزة دقيق و افرد العجينة بالنشابة
بتخانة 1/2 سم تقريبا وابدء بتقطيعها بقطاعة مدورة
او بكوب صغير من بتوع القهوة مش بتاع الشاى
ادهن صينية بالفرشاة بالسمن و ارصص فيها الدوائر
ادخلها الفرن متوسط الحرارة لحد ما تستوى
و دة فى حدود ربع ساعة لما تطلع اسيبها تبرد خالص

ملحوظة قبل الزواق النهائى :
1 – ممكن نعمل نص العجينة ابيض زى ما هيا
و نعمل النص التانى با ضافة الكاكاو عليها عشان يبقى بالشيكولاتة
وكدة ممكن نلزق واحدة ببضاء مع واحدة بنى (حسب ما بتحبى)

2- ممكن بعد ما نفرد العجينة بالنشابة و نقطعها دوائر نسيب نصهم سليم زى ما هما
و النص التانى نخرمة بالنص بقطاعة تانية صغيرة (مثل كشتبان الخياطة (
ونلزق واحدة سليمة بواحدة مخرومة

نبدأ بعملية اللزق بالمربى ممكن نلزق واحدة سادة بواحدة بالشيكولاتة
وممكن نلزق اتنين بيض مع بعض
وممكن نلزق اتنين بالشيكولاتة مع بعض
وممكن نحط معلقة مربى على واحدة مقفولة و نلزق فوقها واحدة مخرومة
نلعب بالزواق زى مانتى عايزة
وممكن نحط بصابعنا مربى على طروف السابلية داير ما يدور
وننغطسها فى المكسرات او الشيكولاتة الفارمسل
و ممكن بعد ما نزوب الشيكولاتة الخام نحط المعلقة فيها
و ننزل منها سرسوب رفيع يعمل اشكال على وش السابلية
افكار التزيين مفتوحة و زى مانتوا عاوزين ..





السابلية (بالكيلو)

1/2 كيلو سمن
3/4 كيلو دقيق
2 بيضة – فانيليا
فنجان شاى سكر بودرة
معلقة صغيرة بيكنج بودر

الطريقة :
يضرب السمن جيدا ويضاف اليها السكر ونستمر فى الضرب
يضاف البيض و الفانيليا
نضع البيكنج بودر على الدقيق نضيف الدقيق مع العجن بالايد
لحد ما تتكون عندك عجينة صالحة للتشكيل
نرش امامنا على الترابيزة دقيق و افرد العجينة بالنشابة
بتخانة 1/2 سم تقريبا وابدء بتقطيعها بقطاعة مدورة
او بكوب صغير من بتوع القهوة مش بتاع الشاى
ادهن صينية بالفرشاة بالسمن و ارصص فيها الدوائر
ادخلها الفرن متوسط الحرارة لحد ما تستوى
و دة فى حدود ربع ساعة لما تطلع اسيبها تبرد خالص

ملحوظة قبل الزواق النهائى :
1 – ممكن نعمل نص العجينة ابيض زى ما هيا و نعمل النص التانى
با ضافة الكاكاو عليها عشان يبقى بالشيكولاتة وكدة ممكن
نلزق واحدة ببضاء مع واحدة بنى (حسب ما بتحبى)

2- ممكن بعد ما نفرد العجينة بالنشابة و نقطعها دوائر نسيب نصهم
سليم زى ما هما و النص التانى
نخرمة بالنص بقطاعة تانية صغيرة (مثل كشتبان الخياطة (
ونلزق واحدة سليمة بواحدة مخرومة
نبدأ بعملية اللزق بالمربى ممكن نلزق واحدة سادة بواحدة بالشيكولاتة
وممكن نلزق اتنين بيض مع بعض
وممكن نلزق اتنين بالشيكولاتة مع بعض
وممكن نحط معلقة مربى على واحدة مقفولة و نلزق فوقها واحدة
مخرومة نلعب بالزواق زى مانتى عايزة
وممكن نحط بصابعنا مربى على طروف السابلية داير ما يدور
وننغطسها فى المكسرات او الشيكولاتة الفارمسل
و ممكن بعد ما نزوب السيكولاتة الخام نحط المعلقة فيها
و ننزل منها سرسوب رفيع يعمل اشكال على وش السابلية
افكار التزيين مفتوحة و زى مانتوا عاوزين ..

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ميمو ايمو
عضوفضي
عضوفضي
ميمو ايمو



ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 25 أبريل 2009, 6:46 pm

لانكشير

2 معلقة كبيرة دقيق
2 معلقة كبيرة كورن فلور (نشا)
ربع ملعقه صغيرة بيكنج بودر
ملعقة صغيرة فانيليا
2 ملعقة كبيرة زبد
2 ملعقة كبيرة سكر ناعم
بيضة واحدة- فانيليا
للتجميل : مربى – شيكولاتة فرمسيل – مكسرات محمصة مفرية
جوز هند ناعم – نقط الوان طعام صحية

الطريقة :
ندعك السمن جيدا ثم نضيف له السكر وندعك كويس
ثم نضرب البيض ونضع علية الفانيليا
ننخل الدقيق والخميرة ونضع علية الكورن فلور ونقلبهم كويس
نضع البيض على السكر والسمنة ونخلط كويس
نضع الدقيق مع التقليب حتى تتكون عجينة متوسطة يسهل تشكيلها
نعمل العجينة كور صغيرة قد البندقة
نرصصهم فى صينية مدهونة ونترك بينهم مسافات
فى فرن متوسط الحرارة لحد ما تستوى
ونتركها تبرد ثم نلزق كل كورتين بالمربى
ونجمل الاجناب داير ما يدور بالشيكولاتة الفارمسيل او المكسرات
او نضع لون احمر على شوية جوز هند فحيحمر ونزوق بة الاجناب
او نضع لون اخضر على شوية جوز هند ونزوق بة الاجناب

ملحوظة:
ممكن نقسم العجينة لجزءين او ثلاثة ونضع على كل جزء نقطة
واحدة من اى لون من الالوان الصحية ونضع على الجزء التانى
نقطة من اى لون تانى وهكذا وبعدين نشكل كور من كل لون
ونلزق كرة باللون الاحمر مثلا مع كرة باللون الازرق
او كرة باللون الاخضر مع كرة باللون الاصفر
وفى النهاية حتحصلى على لانكشير ملون مميز





بسكويت النوشادر

1 كيلو دقيق
1/3 كيلو سكر
ربع كيلو سمنه
10ييضات
معلقة فانيليا
1 ملعقه كبيره نوشادر
ملعقة بيكنج بودر
كوب حليب

الطريقه:
نضرب البيض جيدا لحد ما يتخن
ندوب النشادر و البيكنج بودر فى الحليب
ثم نضعهم على البيض المضروب
نضع الدقيق على الخليط مع العجن حتى تتكون عجينة صالحة للفرد
نشكل العجينة بالمفرمة بالوش الخاص بالبسكويت على شكل اصابع
يدهن الوجة بالبيض وتخبز فى فرن متوسط الحرارة





بسكويت جوز الهند

2 كوب دقيق
3/4 كوب سمن
3/4 كوب جوز هند ناعم
1 بيضة + صفار بيضة
1/2 كوب سكر
معلقة بيكنج بودر
2 معلقة كبيرة حليب
زرة ملح – فانيليا

الطريقة :
يضرب السمن جيدا ثم السكر كويس جدا مع بعض
يضاف البيض مع الفانيليا ويستمر فى الضرب
يضاف البيكنج بودر وجوز الهند الى الدقيق مع زرة الملح
يضاف الدقيق الى خليط السمن والبيض والسكر المضروب مع جوز
الهند والحليب تشكل العجينة افرديها بالنشابة و قطعيها دوائر
ضعيهم فى الصينية و دخليهم فرن متوسط الحرارة
حياخد السوى حوالى ربع او تلت ساعة





بسكوت عين الجمل

كوب سمنة
1 ونص كوب دقيق
1/2 كوب سكر بودرة
3 بيضات
فانيليا – بيكنج بودر
عين جمل مجروش

الطريقة:
نضرب السمنة كويس جدا ثم نضع السكرالبودرة ونستمر فى الضرب
ثم نضع البيض والفانيليا ونضرب كويس قوىيضاف البيكنج بودر للدقيق
ويضاف الدقيق للخليط وتعجن عجينة متوسطة الليونة
نشكل العجينة وتوضع فى الصينية
وتخبز فى فرن متوسط الحرارة







بسكويت البندق

2 ونص كوب سمنة
2 كوب سكر بودرة
6 كوب دقيق
1 زلال بيضة
بيكنج بودر

الطريقة
نضرب السمنة كويس جدا ثم نضع السكرالبودرة ونستمر فى الضرب
ثم نضرب بياض البيض جيدا ويضاف للسمن
يضاف البيكنج بودر للدقيق ويضاف الدقيق للخليط وتعجن عجينة متوسطة الليونة
نشكل العجينة ويدهن الوش بالبيض وترش بالبندق المجروش ثم تخبز فى فرن متوسط الحرارة





بسكويت اللوز

بياض 2 بيضة
1/2 فنجان كورن فلور
1/2 فنجان سكر
3 معالق لوز مطحون
1/4 معلقة خل

الطريقة
اضرب بياض البيض جيدا ثم اضع السكر و يضرب جيداجدا
ثم يضاف الكورن فلور ثم معلقة الخل ويضرب جيدا
ثم يضاف اللوز المطحون وتشكل العجينة على هيئة اصابع
يدهن الوش بصفار بيض وتدحرج على شرائح اللوز
وتخبز فى فرن متوسط الحرارة لحد مايستوى ويحمر اللوز






يتبع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ميمو ايمو
عضوفضي
عضوفضي
ميمو ايمو



ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 25 أبريل 2009, 6:50 pm

بسكوت لوز بالسميد


المقادير:
3 أكواب دقيق
كوب سميد ناعم
رشة ملح
كوب زبدة
، 8 ملاعق كبيرة سكر ناعم،
بيضة
ربع كوب لوز مقشر.


الطريقة
انخلي الدقيق والسميد والملح وضعيه في طبق غويط
ثم أضيفي الزبدة والسكر واعجني جيدا
ثم أضيفي البيضة وكملى العجن
افردي العجينة وقطعيها إلى دوائر صغيرة ورشي عليها اللوز
ثم صفيها في صينية مدهونة بالزبدة وأدخليها فرن متوسط الحرارة
لمدة نص ساعة تقريبا





بسكويت البرتقال


المقادير
1 و 3/4 كوب دقيق
3/4 كوب سكر بودره
ملعقة كبيرة بشر برتقال
1/3 كوب سمن
2 بيضه
عصير برتقال للعجن
ملعقة سكر سنترفيش للوجه
بياض بيضه لدهان الوجه


الطريقة:
1- ينخل الدقيق ويضاف إليه البيكنج بودر
2- يخفق السمن ويضاف إليه السكر مع التقليب المستمر حتى يسير خفيفا
3- يضرب البيض ويضاف إليه الفانيليا وبشر البرتقال ويضاف إلى السمن
والسكر مع التقليب المستمر
4- يضاف الدقيق ثم يقلب جيدا ويضاف قليل من عصير البرتقال إذا احتاج الأمر
5- تفرد العجينة على دقيق وتقطع بأشكال البسكويت المختلفة وتدهن بالبيض
وترش بالسكر وتدخل الفرن




بسكويت القرفة


كيلو دقيق
2 ملعقه صغيره بيكنج بودر
نص كيلو زبده
ربع كيلو سكر
2بيضه
1 ملعقه كبيره قرفه


الطريقة
في طبق غويط نضع
الدقيق والقرفه والبيكنج بودر والسكر ونقلبهم مع بعض
ثم نضع الزبده عليهم ونفركها بأطراف الأصابع
حتي تختلط جميع المكونات مع بعضها
نعجن بالبيض المضروب فقط حتي تتكون عجينه
يسهل فردها علي الرخامه
نستعمل قطاعه للعجين بشكل مناسب ..
ونضع قطع البسكويت في صينيه مدهونه بالسمن
أو زيت الذره
نخبزها في فرن متوسط الحراره .




بسكويت بالقرفة والمكسرات


ربع كيلو دقيق
75 ج زبدة
75 ج سكر بودرة
2 بيضة
نص كوب حليب
3 معالق كبيرة عسل نحل
2 معلقة صغيرة قرفة ناعمة
بشر ليمونتين
50 ج لوز او بندق مقشر
10 ج بيكنج بودر


الطريقة
نسيح الزبدة ونخلطها بالعسل والسكر البودرة
نضربهم مع بعض ونضيف لهم البيض
ننخل الدقيق مع القرفة والبيكنج بودر
ثم نضيف له اللوز او البندق المفرومين ناعم
وبشر الليمون نضيف الحليب بالتبادل مع خليط الدقيق الى
خليط الزبدة والعسل ونعجن كويس لحد ما تتكون معانا العجينة
نفرد العجينة ونخليها بسمك نص سم ونقطعها باشكال حسب الرغبة
بقطاعة البسكويت او دوائر بالكوب
نرصصه فى صينية مدهونة بالزبدة وندهن وش البسكوت
بالبيض المضروب وندخلة فرن متوسط الحرارة
لمدة خبز 10 دقايق تقريبا




بسكوت السويسرول


المقادير:
كوب زبدة طرية
ثلاثة أرباع كوب سكر
بيضة
2 كوب ونصف دقيق
نصف ملعقة صغيرة فانيليا
نصف ملعقة صغيرة بيكنج بودر
ملعقة صغيرة بودرة كاكاو.


الطريقة :
اضربى الزبدة في الخلاط حتى يصبح لونها ابيض
ثم اضيفي لها السكر والبيضة والفانيليا واضربى جيدا
اثناء ذلك اخلطي الدقيق مع البيكنج باودر ثم اضيفيه الى الخلاط بالتدريج
حتى تتكون عجينة متماسكة خذي العجينه وضعيها في الثلاجة لمدة 10 دقائق.
اقسمي العجينة الى قسمين: قسم اتركيه جانبا
والقسم الآخر اضيفي له الكاكاو واعجنيه مرة أخرى
افردي العجينة الأولى على شكل مستطيل وافردي العجينة الثانية على شكل مستطيل
واخيرا ضعي الثانية على الأولي ولفيها مثل السويس رول
ثم قطعيها دوائر رفيعة.
رصصى البسكويت في صينية مدهونة وادخليها فرن متوسط الحرارة لمدة ربع ساعة



بسكويت الفانيليا


المقادير:
كوب زبدة
2 كوب دقيق
صفار 3 بيضات
معلقة صغيرة فانيليا
كوب سكر بودرة


الطريقة :
ننخل الدقيق و نحط علية 3/4 كمية السكر
نضع الزبدة على الدقيق و نخلطهم كويس مع بعض لحد ما تشعرى ان
الدقيق كله بقى فية زبدة نضرب بالشوكة صفار البيض
مع الفانيليا ونضعهم على خليط الدقيق و نعجنهم كويس قوى
بأيدنا وبسرعة علشان حرارة ايدك ما تزوبش الزبدة
غطى العجينة بكيس نايلون و حطيها فى الثلاجة 3 ساعات
تطلعيها من الثلاجة و تفرديها بالنشابة و تشكليها زى ما انتى عاوزة
بقطاعة البسكوت او تعملى صوابع صغيرة و تلفيها على هيئة هلال او
على هيئة دوائر و تضعيه فى صينية مدهونة خفيف وتدخلية فى فرن
متوسط الحرارة لحد ما تلاقى لونة بقى اصفر دهبى علشان ما ينشفش منك
و تقريبا حوالى 10 دقائق لما يطلع من الفرن
وهو ساخن رشى علية بالمنخل باقى السكر اللى احنا شايلينة ( الربع كوب )



بسكويت اليانسون


كوب زيت ، كوب سمن
8 بيضات + 2 صفار بيض
4/1 1 كيلو دقيق
2/1 1 كوب سكر بودرة
3 معالق كبيرة يانسون صحيح و محمص
1 معلقة شاى بيكنج بودر
1/2 معلقة شاى نشادر _ فانيليا


الطريقة :
فى الخلاط نضرب الاول الزيت شوية
ثم نضع علية السمن و يضرب قليلا مع الزيت
نضع عليهم السكر و يضرب
نضيف البيض واحدة واحدة مع الفانيليا ونضربهم شوية
اضع اليانسون و اضرب شوية
اضع البيكنج بودر و النشادر على الدقيق
اضيف الدقيق للمقدار
و اخلط كويس بايدى كلة مع بعضة
ادهن صينية بالزيت
وابدء اعمل قطعة من العجينة على هيئة رغيف فينو
و اترك مسافة فى الصينية بين كل رغيف و رغيف
ادخلهم الفرن لحد ما يستوا فى حرارة متوسطة
اطلعهم من الفرن و ابدء فى تقطيع كل رغيف بالعرض بالسكينة
على هيئة شرايح رفيعة ارصص هذة الشرايح فى الصينية تانى
و ادخلهم الفرن لحد ما يحمر وجهها





بسكويت الزبيب


باكو زبدة (113ج)الا معلقة
4 بيضات
ربع كيلو دقيق
معلقة صغيرة بيكنج بودر
100 جرام سكر
زرة ملح
زبيب


الطريقة
ننضف الزبيب ونغسله وننشفة
نضرب الزبدة مع السكر لحد ما يبقوا زى القشدة
ثم نضع البيض ونضرب كويس لحد ما يتخن الخلبط تقريبا
ننخل الدقيق مع البيكنج بودر والملح ويضاف الزبيب
نضع الزبيب ثم نضيفهم الى المقدار
نعجن العجينة شوية باليد لحد ما تتكون عجينة
متجانسة نغطيها ونسيبها لمدة ربع ساعة
نفرد العجينة ونقطعها مستطيلات
وندهن وش العجينة بالبيض المضروب
وندخلها فرن متوسط الحرارة
مش اكتر من عشر دقايق



يتبع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ميمو ايمو
عضوفضي
عضوفضي
ميمو ايمو



ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10السبت 25 أبريل 2009, 6:53 pm

بسكويت بالعسل

50 جرام عسل ابيض
50 جرام سكر بودرة
2 بيضة
معلقة صغيرة قرفة ناعمة
150 ج دقيق

الطريقة
نضرب البيض مع السكر والعسلوالقرفة لحد
ما يتخن الخليط
ننخل الدقيق ونضيفة للخليط بس بالتدريج
نعجنة بالرحة لحد ماتبقى العجينة ناعمة وطرية
نغطى العجينة ونسيبها حوالى ربع ساعة
نعمل العجينة اسطوانه قطرها حوالى 5 سم
وسبيها فى الثلاجة لحد ما تجمد
وبعدين نقطعها الى دواير سمكها نص سم
نخبزها فى فرن ساخن حوالى ربع ساعة






بسكويت بالكريمة

كوب دقيق
نص كوب زبدة
معلقة سكر بودرة
بيضة
معلقة كبيرة كريمة طازجة
زرة ملح

الطريقة
نضع الدقيق فى طبق غويط
نعمل حفرة فى الدقيق ونضع فيها كل المقادير
ونخلطهم كويس لحد ما المقادير تتماسك مع بعض
نغطى العجينة ونتركها حوالى ساعة
نقطع العجينة الى قطع فى حجم البيضة
ثم نكور كل قطعة باليد الى كورة
نرصصها فى صينية مدهونة بس يكونوا متباعدين عن بعض
ادهن ايدى بالدقيق واضغط على كل واحدة بحيث تكون سمكها 2 سم
نغطيها ونسيبها تانى حوالى نص ساعة
ندهن سطحها بالبيض ثم ننقش وشها بظهر الشوكة
ندخلها فرن ساخن تقريبا 10 دقايق





الغـــــــــريبة

كيلو دقيق
1/8 كيلو سكر بودرة
بيضة – فانيليا
1/2 كيلو سمن
1/2 معلقة صغيرة ممسوحة بيكنج بودر

الطريقة:
نضرب السمن الاول لوحدة كويس
نضع علية السكر ونضربهم كويس مع بعض لحد ما يبقوا
زى الكريمة و لونهم يبقى ابيض نضع عليهم البيضة و الفانيليا
نضع البيكنج بودر على الدقيق و نضع الدقيق شوية شوية
على الخليط السابق الى ان تتكون عندنا العجينة
نشكلها على هيئة كور صغيرة ونضع فى منتصف كل كرة
اما قرنفلة تنغزيها فى العجينة مش حيبقى باين منها الا الوردة
اللى فوق – او نص فستقة – او نص لوزة مقشرة –
او ملبسة فضى اللى بتبقى مدورة زى الكرة و ناشفة و لونها فضى –
او واحدة صنوبر
نرصص الغريبة فى الصوانى و ندخلها الفرن و خلى بالك
ان لونها مش حيتغير انتى ابقى بصى عليها من تحت
حتلاقيها لونها اغمق شوية و مسك نفسة كدة خلاص تخرجيها من الفرن

ملحوظة :
بمجرد ما تطلع الغريبة من الفرن وهى سخنة تكونى مجهزة سكر بودرة
فى مصفاة صغيرة و تروحى رشة عليها مباشرة السكر البودرة وهى سخنة
فى الصينية و بالهنا و الشفا
ملحوظة : معظم الناس بتعمل الغريبة ببياض البيض فقط من غير الصفار لكن انا
بعملها بالبيضة كاملة و التجربة خير برهان

الغـــــــريبة2

1 كيلو دقيق
1 كوب سكر ناعم
3 كوب سمن مجمد
1 بياض بيضه
فانيليا

الطريقة
نضرب السمن الاول لوحدة كويس
نضع علية السكر ونضربهم كويس مع بعض لحد ما يبقوا
زى الكريمة و لونهم يبقى ابيض نضع عليهم البيضة و الفانيليا
نضع البيكنج بودر على الدقيق و نضع الدقيق شوية شوية على
الخليط السابق الى ان تتكون عندنا العجينة
نشكلها على هيئة كور صغيرة ونضع فى منتصف كل كرة اما قرنفلة تنغزيها
فى العجينة مش حيبقى باين منها الا الوردة اللى فوق – او نص فستقة –
او نص لوزة مقشرة – او ملبسة فضى اللى بتبقى مدورة زى الكرة و ناشفة
و لونها فضى - او واحدة صنوبر
نرصص الغريبة فى الصوانى و ندخلها الفرن و خلى بالك ان لونها مش
حيتغير انتى ابقى بصى عليها من تحت حتلاقيها لونها اغمق شوية
و مسك نفسة كدة خلاص تخرجيها من الفرن


شـــكلمة اللوز

ثمن كيلو لوز مقشر
ثمن كيلو سكر بودرة
بياض 4 بيضات
كيس فانيليا
لوز مقشر او فواكة مجففة

الطريقة
يقشر اللوز ويفرم
نضيف له السكر وبياض البيض شوية شوية
لحد ما تتكون عجينة طرية
ثم نضع الفانيليا
نبطن صاج الفرن بورقة زبد مدهونة بالزبد ومرشوشة بالدقيق
نضع العجينة فى الكيس بالقمع ونشكلها ونضع فى كل واحدة
كريز مسكر او لوز تخبز فى فرن هادىء
فور خروجها من الفرن نلمعه بقليل من اللبن المحلى بالسكر




انتهــــــــــــــى
كل سنة وانتوا طيبين
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
koty
مشرفة
مشرفة
koty



البطاقة الشخصية
لقبك: محتجالك يا يسوع

ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 26 أبريل 2009, 9:16 am

رااااااااااااااائع يا ايمو

بجد ملف جميل و متكامل عن حلويات العيد
تم تثبيت الموضوع لفتره علشان الكل يستفاد
و كل سنه وانتم طيبين
و بشكرك يا ايمى على تعبك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
koky
مشرفة
مشرفة
koky



البطاقة الشخصية
لقبك: بنت الملك

ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 26 أبريل 2009, 3:13 pm

تسلم الايادى ايمو
ربنا يعوضك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ميمو ايمو
عضوفضي
عضوفضي
ميمو ايمو



ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 26 أبريل 2009, 5:08 pm

ميرسى خالص ياكوتى وكوكى على مروركو


وميرسى كوتى على تثبيت الموضوع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
kota_memo
عضوجديد
عضوجديد




ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأربعاء 18 أغسطس 2010, 4:31 pm

ميرسى خالص
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
madlen
عضوجديد
عضوجديد




ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 29 أغسطس 2010, 4:19 am

بجد موضوع مسكر ياميمو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
جيهان فؤاد
عضوجديد
عضوجديد




البطاقة الشخصية
لقبك: جيهان فؤاد

ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الخميس 01 مارس 2012, 8:21 pm

تسلم ايديكى يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
يوستينه
مشرفة
مشرفة
يوستينه



البطاقة الشخصية
لقبك: بنت الملك

ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الجمعة 02 مارس 2012, 4:29 pm

جمييييييييييييييييييييييييييييل اوووووووووووى يا ايموووووووو
تسلم ايديكى


ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين 827670

ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين 279120
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أمة الرب
عضوجديد
عضوجديد
أمة الرب



ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Empty
مُساهمةموضوع: رد: ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين   ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين Ocue10الأحد 04 مارس 2012, 1:29 pm

هو يعني إيه "سميد" أنا باخمن أنه الدقيق؟ مضبوط؟عموماً شكراً لكن هو إحنا فين والعيد فين؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ملف لحلويات العيد كل سنه وانتو طيبين
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كل عيد قيامه وانتو طيبين
» كل سنة وانتو طيبين (عيد الرسل)
» رسالة هاااااااااامة جدا للاخ ديفيد مدير المنتدى وانتو يا اجمل اعضاء
» انفـــ2013 ـــرادات لاول مرة في تاريخ النت اضخم كوكتيل ترانيم 170 ترنيمة من اقوي الترانيم واجملها علي الاطلاق وبصوت نقي وبمساحة خيالية 280 ميجا فققققط
» كل سنة وانتم طيبين

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
~¤ô_ô¤~منتدي البابا كيرلس~¤ô_ô¤~ :: منتدي المرأة :: مطبخ حواء-
انتقل الى:  

 

منتدي البابا كيرلس

* جميع المشاركات والمواضيع في منتدي البابا كيرلس لا تعبر بالضرورة عن رأي إدارته بل تمثل وجهة نظر كاتبها ، والمنتدي ساحة لعرض الاخبار من مختلف المصادر الاخبارية لهذا لا يتحمل المنتدي اي مسائلة قانونية وانما وحده مصدر الخبر  *